2021. december 7. - Ambrus

A pólósok ismét remekeltek

2018. november 14. Szerző: Rózsa Misi
Férfi vízilabda válogatottunk újabb magabiztos győzelmet tudhat magáénak.

 

Az első világliga mérkőzést nagyon magabiztosan és hatalmas fölénnyel nyerte meg a csapat a németek ellen. A következő feladat nehezebb akadálynak látszott a mérkőzés előtt.

Lényegesen nehezebb feladatnak tűnt, hiszen az orosz válogatott most egészen jó és igen komoly játékerővel is bír. Ráadásul ezúttal a hazai pálya előnye is őket segítette. És valljuk meg, az első negyed nem is volt olyan egyszerű, itt nagyon fej-fej mellett haladt a két csapat. Igaz, már itt sikerült előnyhöz jutnunk, hiszen 2-3-ra mi hoztuk az összecsapást. Aztán jött a második negyed és a magyar válogatott a mutatott játékával egyértelmű választ adott arra, hogy miért vízilabda nagyhatalom Magyarország! Itt 1-5-el gázoltunk egyenesen át az oroszokon. Aztán jött a harmadik negyed, ahol is végig egyértelműen kézben tartva és irányítva a mérkőzést, 1-3-al zártunk. Az utolsó negyedre már megengedhették maguknak a fiúk, hogy kicsit leengedjenek. De még így is 4-4 lett az eredmény, tehát összesítve, elképesztően magabiztosan, 8-15-re megvertük idegenben azt az orosz válogatottat, aki a csoportban a legkomolyabb ellenfelünk lehet. Ez csodálatos siker volt.

A csoport másik mérkőzésén, ahogy az várható is volt a németek nagyon simán, 23-9-re megverték a csoport leggyengébb tagját, Máltát.

A magyar válogatott legközelebb itthon száll medencébe, Málta csapatát fogadva és nem kérdés, hogy itt is meg lesz a hatalmas különbségű magyar siker. Ezt a mérkőzést, ahogy az Oroszország-Németország mérkőzést is, majd december 11.-én fogják lejátszani.

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

                      

Támogatók

Médiapartnerek

Kövess bennünket

Facebook