2021. december 3. - Ferenc, Olívia

Kétországos futás

2018. október 31. Szerző: Rózsa Misi
Ezen a hétvégén sem maradtak maratoni futóverseny nélkül azok, akik szeretik. És amikor azt írom, hogy akik szeretik, akkor a Bényei Szilárdra mindenképpen gondolok - természetesen ő is elindult az Organica FX Running versenyen.

 

Az múlt hétvégén Bényei Szilárd ismét nemzetközi versenyen vett részt, olyan versenyen, ami országokon ívelt át, hiszen ezúttal a rajt a romániai Nagyváradon volt, a cél pedig Debrecenben. Szilárd ötfős vegyes váltóban vállalt szerepet, két nő és két férfi versenyzővel. Nagyon erős mezőny állt össze a versenyre, több profi csapat is indult. A 86 km-es távból két szakaszt vállalt magára, először egy 10 km hosszú szakaszon, azután egy 11 km-es távon bizonyított. Jól ment neki a verseny, 1 km-t átlagosan 3 perc 50 másodperc alatt tudott teljesíteni.

A csapatuk a Sun City Triathlon Szeged nevet viselte. A teljes távot 5 óra 45 perc alatt tudták megtenni, amellyel az előkelő második helyen értek célba.

Az időjárás a verseny során most kifejezetten kellemesnek volt mondható és a futófelület is alapvetően rendben volt. Bényei mégsem teljesen elégedett az elért eredménnyel, mert úgy gondolja, hogy egy kicsit nagyobb szerencsével, akár a legfényesebb érem is meg lehetett volna számukra. Persze, órákkal a verseny után, az ezüst szép csillogását is látja, de a jövőre vonatkozólag, feltett szándéka, hogy itt is győzelemmel zárjanak majd. Remek volt a csapat összhangja, hiszen mindig szívesen futnak együtt.

Szilárd idén még egy versenyen biztosan részt fog venni, innentől kezdve mindent annak rendel alá, hogy arra a lehető legalaposabban felkészülhessen.

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

                      

Támogatók

Médiapartnerek

Kövess bennünket

Facebook