2021. december 7. - Ambrus

Indul a mandula

2018. október 25. Szerző: Rózsa Misi
Már nagyon sokan vártuk, hogy kezdődjön el a férfi kézilabda EB selejtező második szakasza, ahol már végre lehetőségünk van és lesz a mieinkért szurkolni.

 

A csapatok nyolc darab, négy fős csoportba lettek sorsolva. A csoportok első két helyezettje jut ki az EB-re, valamint a legjobb négy csoport harmadik.

A csoportok:

csoport: Lengyelország, Németország, Izrael, Koszovó
csoport: Belgium, Szerbia, Horvátország, Svájc
csoport: Izland, Macedónia, Törökország, Görögország
csoport: Szlovénia, Észtország, Hollandia, Lettország
csoport: Csehország, Bosznia-Hercegovina, Fehéroroszország, Finnország
csoport: Portugália, Franciaország, Litvánia, Románia
csoport: Oroszország, Magyarország, Szlovákia, Olaszország
csoport: Dánia, Montenegró, Feröer-szigetek, Ukrajna

A magyar válogatott az első mérkőzését Szlovákia ellen játszotta le. Az első félidőben már nagyon elhúztak a mieink, kiváló játékkal, ezt 16-9-el tudtuk le. A második játékrészben kicsit engedtünk az ellenfél nyomásán, nagyobb területet adtunk nekik, de ezt is mi hoztuk 14-13-ra, így az első mérkőzésünket 30-22-re tudtuk le.

Csoportunk másik mérkőzését az oroszok játszották Olaszország ellen. Szinte tükörképe volt az a mérkőzés a magyarok mérkőzésének. Az oroszok nagyon megnyomták az első félidőt és 18-7-re hozták azt. A második félidőre ők is kicsit kiengedtek, de az is elég volt a sikerhez, amit 16-13-ra nyertek. Így az oroszok végeredménye az olaszok ellen, 34-20 lett. Ezzel jelenleg ők vezetik a csoportot, Magyarország a második rosszabb gólkülönbségével.

Legközelebb a mieink október 27.-én szombaton lépnek parkettra, akkor az olasz válogatott lesz az ellenfelünk. Ugyanezen a napon mérkőzik meg egymással Szlovákia és Oroszország.

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

                      

Támogatók

Médiapartnerek

Kövess bennünket

Facebook