2021. december 7. - Ambrus

Falra mászók

2017. május 24. Szerző: Rózsa Misi
De sokszor hallhattam egykor drága édesanyámtól, hogy: a falra mászom tőled fiam. És emlékszem még rá, hogy amikor egészen kicsiként hallottam ezt tőle először, akkor érdeklődve vártam nagy örömmel, hogy kezdje el.

 

De persze édesanyám soha nem mászott fel tényleg a falra, ami nagy csalódás volt egykor nekem. Ha anyukám nem is lelte örömét abban, hogy a valóságban is falra másszon, vannak ebben az országban olyan furcsa szerzetek, akik élnek-halnak azért, hogy ha fal kerül eléjük, akkor felmásszanak rá. 

A MAFC egyesületnek van ám Falmászó Szakosztálya is. És kifejezetten tehetségesek abban a műfajban, aminek hódolnak. 2017 első versenyét május 20-án rendezték meg, Jam Hard néven. A versenyzők lehetőséget kaptak, hogy kezdő, haladó és top kategóriában összemérjék erejüket. 

A versenyt a BME Sportközpont ÉL épületében, a Műfal Falmászó teremben rendezték, nagy érdeklődés mellett. A döntőbe kategóriánként 4 versenyző jutott be. A dobogós helyezettek nyereményeit a szakosztály támogatói, a Tengerszem Túrabolt és az Explo biztosították. Ahogy eddig minden eseményen, a Red Bull is képviseltette magát, ezzel energiát és szárnyakat adva a résztvevőknek, szurkolóknak. A verseny gördülékenyen, az előzetes tervek szerint zajlott le, nagyon jó hangulatban.  

A Jam Hard bajnokok: 

Kezdő nők: 

Balázs Eszter
Berdó Annamária
Hidas Anna
Schaf Alexa Lili

Kezdő férfiak: 

Kajos Balázs
Thuránszky Barnabás Vilmos
Gaul Miklós
Bodóczky Mihály

Haladó férfiak: 

Tóth Kristóf
Danyi Balázs
Sugár Tamás
Újvárossy Ábel

Haladó/TOP nők:

Szabó Dóra Babett
Sallay Erzsébet

TOP férfi: 

Nagy Bálint
Dános Tamás
Sepp Viktor
Molnár Iván 

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

                      

Támogatók

Médiapartnerek

Kövess bennünket

Facebook