2021. december 7. - Ambrus

CSALÁDI BOKSZNAP AZ AQUAWORLDBEN

2018. augusztus 8.
Különleges színhelyen mutatkozik be a Duna Arénába készülő férfi és női ifjúsági ökölvívó válogatott.

 

Különleges látvány fogadja augusztus 12-én, vasárnap délelőtt a népszerű Aquaworld Resort vendégeit, amelyről az augusztus 21-én kezdődő AIBA férfi és női ifjúsági ökölvívó világbajnokságra készülő magyar válogatott versenyzők és a sportág „kellékei” gondoskodnak majd. Amint arról a világverseny szervező bizottsága beszámolt, az erre az alkalomra felállított ringben mutatkoznak be a sportág magyar reménységei, mind azok, akik néhány nap múlva a Duna Arénában ötletes megoldással kialakított ökölvívó csarnokban szeretnének bizonyítani. A házigazdák azért nevezték el a vasárnapi eseményt családi boksznapnak, mert a hozzátartozók, a sportolók családtagjai is meghívást kaptak, ahogy a média képviselői, a VB leendő tudósítói is.

A hírverés jól eltalált üzenetének köszönhetően a vizes központba látogatók közül sokan először ismerkedhetnek meg a nehéz küzdősporttal és annak szereplőivel, remélhetően kedvet is kapnak ahhoz, hogy a VB-n csatlakozzanak a hazai szurkolótáborhoz.

A vasárnap délelőtt 10 órakor kezdődő promóciós eseményen jelen lesz Kovács Mária kétszeres világ-, és négyszeres Európa-bajnok ökölvívó, női szövetségi kapitány, Erdei Zsolt olimpiai bronzérmes, világbajnok, kétszeres Európa-bajnok, illetve WBO és WBC profi világbajnok, a Magyar Ökölvívó-szakszövetség elnöke, valamint Balzsay Károly WBO nagyközépsúlyú világbajnok, hétszeres amatőr magyar bajnok ökölvívó, a magyar férfiválogatott csapatkapitánya.

A családi boksznapnak otthont adó Aquaworld Resort Budapest címe: 1044 Budapest, Íves út 16.

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

                      

Támogatók

Médiapartnerek

Kövess bennünket

Facebook