2021. december 3. - Ferenc, Olívia

Lovi tippelde 46.

2018. december 7. Szerző: Rózsa Misi
Borongósabb, hűvösebb hétvége lesz most. Ennek ellenére, a Kincsem Parkban forró hangulat várja majd, az ügetőre kilátogatókat.

 

ÜGETŐ

A nap I. futama a Kalifa díj lesz. A 4-es Villám Manó, itt duplázhat. A 8-as Zsófia RG komoly esélyt képvisel. Az 5-ös Queen of Korea dobogóra állhat. A futam meglepetésének az 1-es Zongoristát mondjuk.

II. futam Időmérő díj. A 3-as Zizitop itt már megint dobogó esély. A 6-os Victoria TIM jó esélyt képvisel. A 4-es Zagato általában közel végez. A futam meglepetésének a 2-es Sonic Fly-t mondjuk.

III. futam Pikoló hendikep. A 8-as Verbena SB szeret hosszúra versenyezni. A 6-os Vadóc Gitta figyelmet érdemel. Az 5-ös Bimbo de Chenu, küzdhet a győzelemért. A futam meglepetésének a 7-es Nacho Nico-t mondjuk.

IV. futam Amatőrverseny hendikep. A 4-es Una Noche Mas jó esélyt képvisel. Az 5-ös Oscar Wilde, stabilan hozza amit tud. A 6-os Sholty Csabi, itt pénzért mehet. A futam meglepetésének a 3-as Uzonka M-et mondjuk.

V. futam Feiser Emlékverseny. A 4-es Salihamidzic itt már győzelemmel vigasztalódhat. A 2-es Salome Bar közeli esélyes. Az 1-es Sanger MS, kihasználhatja kedvező beállítását. A futam meglepetésének a 3-as Dabano As-t mondjuk.

VI. futam Jen hendikep. A 3-as Vanderle nagyon jó esélynek látszik. A 6-os Tárkány hátránya ellenére is figyelmet érdemel. A 7-es Tündérrózsa is nagy hátránnyal indul, de ledolgozhatja. A futam meglepetésének a 8-as Trónörököst mondjuk.

VII. futam 2018. évi Segédhajtó Kupa VI. futama hendikep. Az 5-ös Virna Lisi jó esélyt képvisel. A 7-es Utódló itt nagyot mehet. A 3-as Wrangel M általában közel végez. A futam meglepetésének a 2-es Serafina Kettit mondjuk.

VIII. futam Muscicapa hendikep. A 2-es Jubilee Hut itt már nyerhet. Az 5-ös Prometheus, tovább jöhet előre. A 3-as Padova itt dobogóra állhatna. A futam meglepetésének az 1-es Sensationt mondjuk.

IX. futam A 4-es lago dAmnore nálunk a favorit. A 9-es Rocky HR lehet a legkeményebb ellenfele. A 2-es Disney HR javíthat. A futam meglepetésének a 3-as Gigant Wings-et mondjuk.

 

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

                      

Támogatók

Médiapartnerek

Kövess bennünket

Facebook