2021. december 7. - Ambrus

Lovi tippelde 36.

2018. szeptember 28. Szerző: Rózsa Misi
Jön az év talán utolsó még kellemesnek ígérkező hétvégéje az időjárás szempontjából. Érdemes ezen a hétvégén is kilátogatni még a Kincsem Parkba, ahol csodálatos környezetben, remek versenyekre van kilátás.

 

 

ÜGETŐ

A nap I. futama a Babe Yankee díj lesz. Az 1-es Vegas beállítása most ideálisnak látszik, kihasználhatja azt. A 3-as Zelmina Fling egyre jobb, kis javulással akár nyerhetne is. A 2-es Zara Noble BD rendre közel végez. A futam meglepetésének A 4-es Zephürosz-t mondjuk.

II. futam Gésa díj. A 6-os Victoria TIM nagyon jó formában van, esélyes. A 11-es Valentino ha nem hibázik ledolgozhatja itt hátrányát. Az 5-ös Zsóka, erős versenyző. A futam meglepetésének a 3-as Zaharova M-et mondjuk.

III. futam Golden Lady díj. A 3-as Rocky HR mindig pénzért megy. Az 1-es Újrázz beállítása miatt is figyelmet érdemel itt. A 2-es Trencsén stabilan hozza jó formáját. A futam meglepetésének a 4-es Szilvást mondjuk.

IV. futam Dorottya hendikep. A 2-es Unique Boy igen jó esélynek látszik. A 6-os Asterix EVo itt főszereplő lehet. A 7-es Kelvin AT nagyon erős riválisuk. A futam meglepetésének a 3-as Tommy Lee-t mondjuk.

V. futam Crown Star díj. A 14-es Hercules Flevo ha nem hibázik, kedvezőtlen beállításával is jó lehet itt. A 4-es Betty Evo ha állja a távot komoly esélyes. A 7-es Gigant Wings esetében is az az érdemi kérdés, mennyire bírja majd a hosszú távot. A futam meglepetésének a 3-as Vityát mondjuk.

VI. futam Hóra Sándor Emlékverseny. A 4-es Urán Lady itt is topfavorit. A 2-es Villám Ville, tovább jöhet előre. A 3-as Vital RG nem esélytelen. A futam meglepetésének az 1-es Salihamidzic-et mondjuk.

VII. futam 2018. évi Amatőr Kupa hendikep IX. futama. A 2-es Prometheus az egyik legjobb esélyes. A 3-as Noble Rose közel végezhet. A 8-as Sunny figyelmet érdemel. A futam meglepetésének Az 5-ös Tequila Hush-t mondjuk.

VIII. futam Hóra II. Sándor Emlékverseny. A 3-as Underpaid Hanover nagyon jó esély. Az 1-es Piera del Bar itt megint győzhet. A 2-es Part Two jöhet előre. A futam meglepetésének az 5-9s Time To Say Goodbye-t mondjuk.

IX futam Célia hendikep. A 7-es Une Dame az egyik legjobb esély itt. A 3-as Orinoco ritkán okoz csalódást. A 2-es Ördög Hegedűse itt már nagyot alkothatna. A futam meglepetésének a 1-es Nemzetesúrt mondjuk.

GALOPP

A nap I. futama a Nyeretlen Kétévesek versenye lesz. A 10-es Napsugar Isabel itt már akár nyerhetne is. A 12-es Rajsamatazz esélyes versenyző. A 3-as Holly Boum ott lehet a dobogón. A futam meglepetésének a 9-es Lilit mondjuk.

II. futam Zsibói hendikep. Az 1-es Molly Campa most gyengébbek közé került, nyerhet. Az 5-ös Financial Crime rendre pénzért fut. Ezt itt is megteheti. A 6-os Chickawa itt meglepetésre jól mehet. A futam meglepetésének a 3-as Let Me Win-t mondjuk.

 

III. futam Szatmári díj. Az 1-es Used To Be a legjobb esélynek látszik. A 2-es Juniperius lehet a legkomolyabb kihívója. A 3-as Agora erős lovast kapott. A futam meglepetésének az 5-ös Morita Menantie-t mondjuk.

IV. futam Nyeretlenek versenye. A 6-os Music Channel, akár már itt elveszítheti nyeretlenségét. A 11-es Régi történet nem esélytelen dobogóra. A 3-as Sorbonne itt is szerephez juthat. A futam meglepetésének a 9-es Holiday-t mondjuk.

V. futam Gáblik Antal Emlékverseny hendikep. A 4-esSky Driver igen közeli esély itt. Az 1-es Muffin átlag formájával is közel végezhet. A 2-es Rolex Boy figyelmet érdemel. A futam meglepetésének a 3-as Billy Tiger-t mondjuk.

VI. futam Németh Ferenc Emlékkupa V. futama hendikep. A 6-os Red általában közel végez. A 4-es Niké itt talán számíthat. A 2-es Zita királyné talán itt újra villan végre. A futam meglepetésének az 5-ös Pókerarcot mondjuk.

VII. futam Báró Wesselényi Miklós Emlékverseny. A 4-es Night for Overdose itt nyerhetne. Az 1-es Freeman nagy súlyával is számít. Az 5-ös Nyelvtörő kihasználhatja jó beállítását. A futam meglepetésének a 3-as Welena-t mondjuk.

VIII. futam Árvízi hajós hendikep. A 2-es Almarózsa tehetséges lovasával talán a legjobb esély itt. A 9-es Bizottság komoly sanszot képvisel. A 8-as Runbezy nyerhet is. A futam meglepetésének az 5-ös König Ariont mondjuk.

 

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

                      

Támogatók

Médiapartnerek

Kövess bennünket

Facebook