2021. december 7. - Ambrus

Lovi tippelde 35.

2018. szeptember 21. Szerző: Rózsa Misi
Folytatódnak az ügető és galopp versenyek a Kincsem Parkban. Most hétvégén is több kifejezetten érdekes és nyitott versenyt tekinthetnek meg a pályára kilátogató érdeklődők.

 

ÜGETŐ

A nap I. futama a Calorina hendikep lesz. A 8-as White Plains itt eredményes lehet talán, de nagyon kiegyenlített a mezőny, nem lesz könnyű dolga. Az 5-ös Bebops Cassandra megbízható, erős versenyző. A 9-es Tiko Time egyre jobb. A futam meglepetésének  3-as Saron-t mondjuk.

II. futam 2018. évi Kincsem Park Kupa V. futam díj. A 2-es Velence R , talán a futam legjobb esélye. A 7-es Vezuvián itt már eredményes lehet. Az 1-es Zsenerőz kihasználhatja kedvező beállítását. A futam meglepetésének az 5-ös Victoria Top Secret-et mondjuk.

III. futam Nyeretlen Kétévesek versenye. A 6-os Adolfina B itt akár nyerhet is már. A 4-es Ann Bella M erőse ellenfele lehet. A 2-es Astalavista Baby egyre jobb. A futam meglepetésének a 3-as Andikát mondjuk.

IV. futam Football díj. A 4-es Disney HR akár duplázhat is. A 6-os Rocky HR megbízható versenyző. A 2-es Zeal Di Girifalco jó versenyt mehet. A futam meglepetésének az 5-ös Urzulinát mondjuk.

V. futam Platán díj. Az 5-ös Zaharova M jó esélyt képvisel. A 2-es Zente kihasználhatja gyorsaságát. A 7-es Zárótűz itt pénzért mehet. A futam meglepetésének a 3-as Zucker Mustang-ot mondjuk.

VI. futam Amatőrverseny hendikep. A 8-as Tengelic hosszúra jó lehet. A 7-es Vakarcs RG közeli esélynek látszik. A 9-es Szacharinnal számolni kell. A futam meglepetésének a 10-es Trendy Girl-t mondjuk.

VII. futam Uli díj. A 2-es Unreal Boss a futam legjobb esélye nálunk. Az 1-es Timoko R.L. kihasználhatja kedvező beállítását. A 4-es Újráz ismét jó lehet itt. A futam meglepetésének az 5-ös Henrik Ibsen A.T.-t mondjuk.

VIII. futam Labdarózsa hendikep. A 7-es Sziklaszírt hátulról is jó lehet. A 11-es VAQU.Em.Q hátránya nagy, de behozhatja képessége alapján. A 8-as Sunny odaérhet hiba nélkül. A futam meglepetésének a 2-es Spar Ladyt mondjuk.

GALOPP

A nap I. futama a Hitel hendikep lesz. A 2-es Daffrah jó esélyt képvisel. Az 1-es Voodoo Master nagy súlya mellett is figyelmet érdemel. A 6-os Summer Story meglepheti a mezőnyt. A futam meglepetésének az 5-ös Ranavalonát mondjuk.

II. futam Nyeretlen Kétévesek versenye. Az 5-ös Megfogó itt megfoghat egy jó helyezést. A 9-es Fifikás javulhat és azzal számítana. A 6-os Thunderstruck itt akár dobogóra is állhat. A futam meglepetésének az 1-es Békés harcost mondjuk.

III. futam Seperate Opinion díj. A 2-es Miss Turpan jó erős versenyző. Az 1-es Sunnykid nagy súlyával is eredményes lehet. A 4-es Ballada síkon komoly esélyes. A futam meglepetésének az 5-ös Szingli-t mondjuk.

IV. futam Lovasutánpótlás Kupa V. futama hendikep. A 4-es Kála a legjobb esélyt képviseli. A 3-as Illendő pénzért mehet. Az 5-ös Papírsárkány dobogóra állhat. A futam meglepetésének a 6-os Mátrix-ot mondjuk.

V. futam Gróf Károlyi Gyula Emlékverseny. Az 1-es Carina komoly esélyes. A 2-es Crushing Power itt is sikert érhet el. A 4-es Irish Girl erős versenyző. A futam meglepetésének az 5-ös Lullaby-t mondjuk.

VI. futam Lovakrul hendikep. A 2-es Lujza általában eredményes szokott lenni. A 4-es First Generation itt komoly esélyesnek mondható. A 3-as Sunny Meadow dobogóra állhat. A futam meglepetésének az 1-es Narrátor-t mondjuk.

VII. futam In Memoriam Emlékfutam hendikep. Az 1-es Night for Overdose nagyon jó esély. Az 5-ös Silver Chrimes jót mehet. A 3-as Bírónő egyre jobb. A futam meglepetésének a 6-.os Speedtest-et mondjuk.

VIII. futam Gróf Széchenyi István Emlékverseny. A 2-es Babilonia főszereplő lehet. Az 1-es American Dreaming itt is sikert arathat. A 8-.as Medyna beérhetett ide. A futam meglepetésének a 6-os Run The Red Light-ot mondjuk.

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

                      

Támogatók

Médiapartnerek

Kövess bennünket

Facebook