2021. december 3. - Ferenc, Olívia

Lovi tippelde 34.

2018. szeptember 14. Szerző: Rózsa Misi
És akkor ha érkezik a szép időt ígérő hétvége, akkor természetesen, ahogy hétről-hétre, a Kincsem Park remek családi programokat ígér lóversennyel színezve a hétvégére. Érdemes kilátogatni és kicsit feltöltődni itt.

 

ÜGETŐ

A nap I. futama a Nyeretlenek versenye lesz. A 2-es Zeta Jones, idomárjával hosszúra már beérhet egy jobb eredményre. Az 5-ös Vegas nem rossz képességű versenyző. A 11- Zephyr Lady akár elcsíphet egy jobb helyezést. A futam meglepetésének az 5-ös Vegas-t mondjuk.

II. futam Eugénia hendikep. Az 5-ös Villeneuve itt a győzelemért száll versenybe. A 7-es Uzsorásnő idomárjával nagyot mehet ebben a társaságban. Az 1-es Oklahoma Font, kihasználhatja kedvező beállítását. A futam meglepetésének a 2-es Ördög Hegedűsét mondjuk.

III. futam Orlando hendikep. A 3-as Ottey Boss itt talán kicsit könnyebb feladatot kap most. A 2-es Spar Lady figyelmet érdemel. A 9-es Uncia ha nem hibázik biztosan pénzért mehet. A futam meglepetésének a 4-es Unique Noble-t mondjuk.

IV. futam Hándli díj. A 7-es Vermont a legjobb ló a mezőnyben, de nem kicsi a térhátránya. A 3-as Vezér elszaladhat itt nagyon. Az 5-ös Zi-Zi itt már számíthat. A futam meglepetésének a 2-es Ziccert mondjuk.

V. futam Döme Lajos és Döme László Emlékverseny. A 6-os Zona nagy sorozatban van, akár folytathatja is. A 2-es Protecta Frem itt is figyelmet kell érdemeljen. A 4-es Virna Lisi főszereplő lehet. A futam meglepetésének a 9-es Willemijn SB-t mondjuk.

VI. futam Amatőrverseny hendikep. A 3-as Unique Boy nálunk a legegyértelműbb favorit. A 4-es Sholty Geri nagyon megbízható versenyző. A 6-os Overnight ha nem hibázik, nagyot alakíthat. A futam meglepetésének a 2-es Univerzal Boy-t mondjuk.

VII. futam Lucky Luke díj. A 3-as Szilvás megint nagyon jó formában van, komoly esélyes. A 2-es Henrik Ibsen A.T a futam egyik legnagyobb favoritja nálunk. Az 5-ös Oldtimer Diamant itt is remekelhet. A futam meglepetésének az 1-es Uptown Boy M-et mondjuk.

VIII. futam Grammofon díj. A 6-os Zikka BD hosszúra is jó lehet. Az 5-ös Zsozsoka esetében a kérdés, hogy mennyire állja majd a távot. A 8-as Up All Night esetében is csak a táv hossza teszi kérdésessé a sikert. A futam meglepetésének a 11-es Tárkányt mondjuk.

GALOPP

A nap I. futama a Nyeretlen Kétévesek versenye lesz. A 4-es Flawless Flower itt nyerhet már. A 3-as Tizedes igen jó esélyes. A 9-es Tu You You elsőre is akár jó eredményt érhet el. A futam meglepetésének az 1-es Humbuk-ot mondjuk.

II. futam Dethrone hendikep. Az 1-es Sonja nem rossz esélyes. A 4-es Speedtest most gyengébbek közé került. A 7-es Navajo komoly esélyes. A futam meglepetésének az 5-ös Cirfandlit mondjuk.

III. futam Nyeretlen Kétévesek versenye II. rész. A 4-es Macaron egyre inkább jön előre. A 7-es Top LAmi jó lehet. A 3-as Landkaiser nem esélytelen. A futam meglepetésének a 9-es Ready-t mondjuk.

IV. futam Vajda Sándor Emlékverseny – Nyeretlenek versenye. A 2-es Red számára, már nagyon érne egy győzelem. A 3-as Sorbone nagyon komoly figyelmet érdemel. A 4-es Crime Fighter esélyes versenyző. A futam meglepetésének a 7-es Queens Dancer-t mondjuk.

V. futam BBAG Baden-Baden díj. A 2-es Eskandar komoly eséllyel indul. A 3-as Voodoo Master figyelmet érdemlő versenyző. A 4-es Pikk-Dáma most hosszabbra megy, de jó lehet ide is. A futam meglepetésének az 1-es Zwegat-ot mondjuk.

VI. futam Vanity Queen hendikep. A 2-es Bizottság jó versenyző. Az 1-es Méta nagy súlya ellenére, jó lovasával beérhet. A 4-es Nocka elkaphat egy jó helyezést. A futam meglepetésének a 9-es Violetta Girl-t mondjuk.

VII. futam Szeptemberi díj. A 2-es Futurist Faschion jó lehet ide. Az 5-ös Morita Menantie jó esélyt képvisel. A 4-es La Lianga könnyebb társaságba került. A futam meglepetésének az 1-es Chacolon-t mondjuk.

VIII. futam Viva La Diva hendikep. A 2-es Financial Crime jó versenyt futhat. Az 1-es Molly Campa nem rossz esély. A 8-as Pink talán javulhat. A futam meglepetésének a 3-as Alegro-t mondjuk.

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

                      

Támogatók

Médiapartnerek

Kövess bennünket

Facebook