2021. december 3. - Ferenc, Olívia

Lovi tippelde 33.

2018. szeptember 7. Szerző: Rózsa Misi
Egy hetes szünet után végre most vasárnap a Kincsem Parkban újra szurkolhatunk galopp versenyeknek is. Természetesen a szombati ügetőprogramok sem fognak elmaradni.

 

ÜGETŐ

A nap I. futama a F.E.G.A.T férfi amatőr Eb III. futama lesz. A 10-es Pozsony itt elég jó erőt képvisel. A 4-es Sziklaszirt itt is kiváló eredményt érhet el. A 8-as Trendy Girl szeret hosszúra menni. A futam meglepetésének a 11-es Overnight-ot mondjuk.

II. futam Elegant Yankee díj. A 4-es Victoria TIM papíron a legjobb esélyes. A 2-es ZimmeZoom itt javíthatja múltkori hibáját. A 9-es Zara Mia ismét eredményes lehet. A futam meglepetésének az 5-ös Zi-Zi-t mondjuk.

III. futam F.E.G.A.T férfi amatőr EB IV. futama. A 13-as Sunny itt eredményes lehet. A 6-os Nichelino Di Re-re már csak magyar hajtója okán is érdemes figyelni. A 7-es Beatriz Galindo AT közeli esélynek látszik. A futam meglepetésének a 11-es Swarovski-t mondjuk.

IV. futam Istis Darnoperle díj. A 2-es Rocky HR itt nagy favoritnak mondható. Az 5-ös Betty Evo lehet leginkább ellenfele. A 6-os Unika Vik, hiba nélkül meglepheti a társaságot. A futam meglepetésének az 1-es Livi Kickoff-ot mondjuk.

V. futam F.E.G.A.T férfi amatőr EB V. futama. Az 5-ös Ördög Hegedüse, magyar hajtójával reméljük, győzelmet szerez. A 13-as Velence R nem esélytelen ebben a társaságban. A 12-es Under World jó versenyző. A futam meglepetésének a 7-es Szacharint mondjuk.

VI. futam Szegedy István Emlékverseny. Nagy verseny lesz ez. A 3-as Urán Lady kirobbanó formában van. A 7-es Conway Boko itt is pénzért mehet. Az 5-ös Piera Del Bar-ra mindig lehet számítani. A futam meglepetésének a 2-es Underpaid Hanover-t mondjuk.

VII. futam Marschall József Emlékverseny. A 4-es Tosca Victory nagyon jó esélynek mondható. A 2-es Azimut sztár hajtójával figyelemre méltó. A 10-es Pablo Yet itt is sikeres lehet. A futam meglepetésének a 6-os Part Two-t mondjuk.

VIII. futam Fekete László emlékversenye. A 2-es Unreal Boss favoritnak látszik. A 3-as Vital RG közeli esélyes. A 4-es Rafael Bit akár győzelemért is küzdhet. A futam meglepetésének a 6-os Timoko R.L.-t mondjuk.

IX. futam 104. Hungária díj. Az 5-ös Syria A.T itt is jó esély. A 6-os Eros Josselyn  győzelemre nagyon jó esélyes. Az 1-es Zeal Di Girifalco kihasználhatja kedvező beállítását. A futam meglepetésének a 7-es Desert King-et mondjuk.

X. futam Istis Didie hendikep. A 2-es Une Dame, nagy versenyt futhat itt a 3-as Gigant Wings-el. A 6-os Dabano As beleszólhat kettejük csatájába. A futam meglepetésének a 4-es Oldtimer Diamant-ot mondjuk.

GALOPP

A nap I. futama a Szeptemberi gátverseny lesz. A 2-es Vanília igen jó esélynek látszik. A 3-as Ballada eredményes futása jósolható. A 4-es Dzsin helyesély. A futam meglepetésének a 8-as Sambo-t mondjuk.

II. futam Baden-Baden hendikep. Az 1-es Ranavalona, most gyengébbek közé került, csak a nagy súly szólhat ellene. Az 5-ös König Arion, duplázhat. A 6-os Oxford Thespian itt nagyot mehet. A futam meglepetésének a 3-as Chickawa-t mondjuk.

III. futam Blaskovich Ernő Emlékverseny. Az 1-es Dynamo kirobbanó formában van. A 4-es Rikoleta itt is jó lehet. A 2-es Mont Master nem rossz sansz. A futam meglepetésének a 7-es She Moves-t mondjuk.

IV. futam Tattersalls-Overdose díj. Az 5-ös Tour To Paris a legjobb favorit itt. Az 1-es Duce nagy súlya mellett is komoly esélyt képvisel. A 3-as Do it in Rio nem esélytelen. A futam meglepetésének a 7-es Night for Overdose-t mondjuk.

V. futam Szabó József „Pöri” Emlékverseny hendikep. Az 1-es Mondóka nagy súlyt visz, de így is érdemes lesz rá figyelni. A 7-es Juniperius igen közeli esélyes. A 9-es Van Damme pénzért mehet. A futam meglepetésének a 2-es Greenpeace-t mondjuk.

VI. futam Aperianov Zakariás Emlékverseny. Imperiál díj. A 2-es Silent Blessing rég nem talált legyőzőre. Az 1-es Capitaine Fregate jó lehet ide is. A 3-as Bíborhajnal nagy sorozatban van. A futam meglepetésének a 4-es Blokád-ot mondjuk.

VII. futam Nemzetközi Amatőrverseny hendikep. Az 5-ös Estike jó versenyző. A 4-es Juste Un Baiser nem esélytelen. A 6-os First Generation felérhet előre. A futam meglepetésének a 3-as Narrátor-t mondjuk.

VIII. futam Kovács Mihály Emlékverseny. Magyar háromévesek nagydíja. A 9-es Rose Fire itt komoly esélynek számít. A 6-os Aurora Borealis nem rossz forma. Az 5-ös Summer Story kiszámíthatatlan versenyző. A futam meglepetésének az 1-es Csalán-t mondjuk.

IX. futam Tápiószentmártoni hendikep. A 3-as Dynamite nem esélytelen. A 6-os Rising Rose duplázhat. Az 5-ös Zita királynő ide jó lehet. A futam meglepetésének az 1-es Perfect Too-t mondjuk.

X. futam Kincsem díj. A 10-es Esti Fény itt is nagyot alakíthat. Az 1-es Author nagyon stabil versenyző. A 6-os Portorikos-ra lehet általában számítani. A futam meglepetésének a 9-es Zoriana-t mondjuk.

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

                      

Támogatók

Médiapartnerek

Kövess bennünket

Facebook