2021. december 7. - Ambrus

Lovi tippelde 30.

2018. augusztus 17. Szerző: Rózsa Misi
Ezen a hétvégén is folytatódnak a lóverseny küzdelmek a Kincsem Parkban. Az ügetőn és a galoppon is nagyon szoros küzdelmekre lehet kilátás, nagy csatákban születhetnek szép sikerek.

 

ÜGETŐ

A nap I. futama a Vatikán díj lesz. A 6-os Victoria TIM jó esélynek látszik ebben a mezőnyben. A 7-es Zara Mia, akár duplázhatna is. Az 5-ös ZimmeZomm elsősorban idomárja okán érdemel komolyabb figyelmet. A futam meglepetésének a 4-es Zsiványkát mondjuk.

II. futam Lencsi díj. Az 5-ös Up All Night kiváló formában van, az egyik legjobb esély lehet. A 2-es Vesna jó versenyző, érik megint neki egy siker. A 3-as Vitya itt megint jobb formáját mutathatja. A futam meglepetésének az 1-es White Plains-t mondjuk.

III. futam Szent István díj I. futama. A 6-os Time to Say Goodbye jelentős térhátrányát is ledolgozhatja itt. A 4-es Zenit Charme jó esélyt képvisel előröl indulva. A 3-as Zapato itt is pénzért futhat. A futam meglepetésének az 5-ös Villeneuvot mondjuk.

IV. futam 2018. évi Segédhajtó Kupa hendikep IV. futama. A 4-es Shes Vivienne jó lehet hosszúra. A 7-es Nichelino Di RE futhat olyat, ami elég a dobogóhoz. A 3-as Undercover figyelemreméltó versenyző. A futam meglepetésének az 5-ös No Fear-t mondjuk.

V. futam Szalay János Emlékverseny. A 3-as Aurum Ville akár nyerhetne is Fazekassal. A 7-es Áron K jó esélynek látszik. A 2-es Apollo Cred dobogó esély. A futam meglepetésének a 8-as Adolfina B-t mondjuk.

VI. futam Amatőrverseny hendikep. Az 5-ös Sholthy Csabi a legjobb esélyek egyike. A 7-es Una Noche Mas számára már nagyon érik egy jobb helyezés. A 4-es Univerzal Boy jöhet kicsit előre. A futam meglepetésének a 6-os Orient Boy-t mondjuk.

VII. futam Kőszegi-Kovács László Emlékverseny. Az 5-ös Trencsén most megint nagyon jó. A 2-es Urzulina, nagyon közeli esély. Az 1-es Vakarcs RG az élről nagyot mehet. A futam meglepetésének a 4-es Rafael Bit-et mondjuk.

VIII. futam Talány hendikep. A 4-es San Francisco itt akár nyerhet is. A 10-es Ördög Hegedűsének a beállítása nem kedvező, de figyelmet érdemel. A 8-as Unique itt is pénzért mehet. A futam meglepetésének a 6-os Velence R-t mondjuk.

IX. futam Szent István díj II. futama A 6-os Time to Say Goodbye jelentős térhátrányát is ledolgozhatja itt. A 4-es Zenit Charme jó esélyt képvisel előröl indulva. A 3-as Zapato itt is pénzért futhat. A futam meglepetésének az 5-ös Villeneuvot mondjuk.

X. futam Zöld Király hendikep. A 7-es Oklahoma Font itt megint sikeres lehet újra. A 11-es Beatriz Galindo AT felállhat a dobogóra. A 9-es Zaffiri jó esélynek fest. A futam meglepetésének a 3-as Pozsonyt mondjuk.

GALOPP

A nap I. futama a Nyeretlen kétévesek versenye lesz. Az 1-es Békeharcos nem rossz esély. A 6-os Upper Rebel sokat jöhet előre. Az 5-ös Santa Fe bejöhet. A futam meglepetésének a 3-as Marcell-t mondjuk.

II. futam Remény díj. Az 1-es Dynamo itt is jó esély. A 2-es Morgenstern lehet a legnagyobb ellenfele. A 6-os Original követheti őket. A futam meglepetésének az 5-ös Fifikást mondjuk.

III. futam Lepsényi hendikep. A 4-es Daffrah itt jó lehet. Az 1-es Voodoo Master rövidebbre nem rossz esély ebben a társaságban. Az 5-ös Navajo mutatkoyhat. A futam meglepetésének a 3-as Chickawa-t mondjuk.

IV. futam Gödi díj. Az 1-es Báthory itthon megint a legjobb esély. Az 5-ös Mondóka jó lehet. A 3-as Pokolfajzat nagyot mehet. A futam meglepetésének a 6-os Night for Overdose-t mondjuk.

V. futam Yorkshire hendikep. A 7-es Zita királyné megint jó lehet. A 3-as Botaniste jó lovasával nagyot mehet itt. Az 5-ös Fileva figyelmet érdemel. A futam meglepetésének a 6-os illendőt mondjuk.

VI. futam Hesp Róbert Emlékverseny. Az 1-es Freddie Mercury itt is jó esélyt képvisel. A 2-es Blokád közel végezhet. A 7-es Greenpeace dobogóesély. A futam meglepetésének a 6-os Juniperius-t mondjuk.

VII. futam Slingsby hendikep. A 9-es Estike itt nagyot mehet. A 7-es Night Dancer itt már sikeresebb lehet. A 2-es Bírónő nagyon gyors. A futam meglepetésének a 10-es Silver Chimes-t mondjuk.

VIII. futam Szent István díj. A 2-es Eskandar jó esély. Az 1-es Run The Red Light ellen csak a súlya szól. A 3-as Esti Fény itt is pénzért mehet. A futam meglepetésének a 6-os Wildwogel-t mondjuk.

 

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

                      

Támogatók

Médiapartnerek

Kövess bennünket

Facebook