2021. december 3. - Ferenc, Olívia

Lovi tippelde 29.

2018. augusztus 10. Szerző: Rózsa Misi
A nagy kánikula is ígéretet tett arra, hogy a hétvégén kicsit visszavonul. Így ezen a hétvégén is családok számára kifejezetten kellemes programnak ígérkezik a Kincsem Park felkeresése és felfedezése.

 

ÜGETŐ

A nap I. futama a Frangipani díj lesz. A 3-as Protecta Ferm, jól mutatkozhat be a Kincsem Parkban. A 4-es Vadóc Gitta itt komoly esélyt képvisel. A 6-os White Plans térhátránya ellenére is favoritnak mondható. A futam meglepetésének az 1-es Zi-Zi-t mondjuk.

II. futam Vác hendikep. A 9-es Betty Evo itt is esélyes lehet. A 7-es Rosamundi mindig sanszot képvisel. A 10-es Tiara Boss jó formákat mutat. A futam meglepetésének a 3-as Oklahoma Font-ot mondjuk.

III. futam Amatőrverseny hendikep. A 3-as Sholty Csabi-val itt is számolni kell. A 3-es Paradise Gielle sansznak látszik. A 8-as Unikornist itt hajtója ajánlja. A futam meglepetésének a 4-es Poétát mondjuk.

IV. futam Pécs díj. Az 1-es Longines hatalmas formában van, nálunk ő a legjobb esélyes. A 2-es Rocky HR lehet a legkomolyabb ellenfele. A 3-as Asterix Evo itt jó esélyt képvisel. A futam meglepetésének a 4-es Villeneuve-t mondjuk.

V. futam Nyeretlenek versenye. Az 5-ös Zelmira Fling itt elveszítheti nyeretlenségét. Az 1-es Vegas kihasználhatja kedvező beállítását. A 3-as Zero Spiel-nek itt kijöhet jobban a lépés. A futam meglepetésének a 6-.os Zara Mia-t mondjuk.

VI. futam Nardus díj. A 9-es Uránia RG itt javíthat. A 2-es Szilvás, közeli jó esélynek látszik. A 3-as Rocket Boy ha nem hibázik, akár győzhetne is. A futam meglepetésének a 6-os Titán Ville-t mondjuk.

VII. futam Falkland díj. A 3-as Vakjátszma hiba nélkül a győzelemre is komoly esélyes. A 2-es Wrangel M közeli esélynek látszik. Az 1-es Zuhatag K kihasználhatja jó beállítását. A futam meglepetésének a 4-es Zónát mondjuk.

VIII. futam Póz hendikep. A 13-as Waqu. Em. Q rossz beállítása ellenére is figyelmet érdemel. A 6-os Wonderchild itt is pénzért mehet. A 8-as Usain tud olyat, amivel komolyan számíthatna. A futam meglepetésének a 2-es Vitalia-t mondjuk.

GALOPP

A nap I. futama az Augusztusi gátverseny lesz. Az 1-es Radio Ga Ga tovább jöhet előre. A 3-as Vanília jó esélyt képvisel. Az 5-ös Dzsin dobogóra állhat. A futam meglepetésének a 4-es Chacolon-t mondjuk.

II. futam Huszár és lovashagyományőrző társaság díja. A 2-es Dinamitrúd stabilan hozza tudását. A 3-as Uinque Pilot itt esélyesnek számít. A 13-as Zambala dobogóra állhat. A futam meglepetésének a 6-os Zoffiniát mondjuk.

III. futam Nyeretlen kétévesek versenye. A 8-as Rajsamatazz talán a legjobb esély. A 3-as Macaron javulhat. A 4-es Mont Master nagyon jó esélyes lehet. A futam meglepetésének a 2-es La luka-t mondjuk.

IV. futam Baracskai hendikep. Az 5-ös Nyelvtörő itt meglephet mindenkit. A 2-es Di MO tud olyat, amivel nem érik utol. A 3-as Morita Menantie itt pénzért mehet. A futam meglepetésének a 6-os Tie Em Up Tel-t mondjuk.

V. futam Sörnyei hendikep. Az 1-es Celeburdi nagy súlya ellenére is figyelmet érdemel. A 7-es Lovely Rock ide akár jó is lehet. A 3-as Oxford Thespian talán pénzért versenye. A futam meglepetésének a 6-os König Arion-t mondjuk.

VI. futam Mezőhegyesi díj. Az 1-es Capitaine Fregatta az egyik legjobb esély. A 3-as Wizzardes lehet a legkomolyabb ellenfele. A 2-es Biborhajnak közeli esély. A futam meglepetésének az 5-ös Speedtest-et mondjuk.

VII. futam Lovasutánpótlás Kupa IV. futama hendikep. Az 1-es Dynamite a top favorit nálunk. A 4-es Cartus elkaphat egy jobb helyezést. A 10-es Niké nem esélytelen. A futam meglepetésének a 3-as la Mer-t mondjuk.

VIII. futam Kozma Ferenc Emlékverseny. A 3-.as Tour To Paris top favorit. Az 1-es Duce lehet rá érdemben a legveszélyesebb. Az 5-ös Wellena dobogóra állhat. A futam meglepetésének a 4-es Do it in Rio-t mondjuk.

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

                      

Támogatók

Médiapartnerek

Kövess bennünket

Facebook