2021. december 7. - Ambrus

Lovi tippelde 28.

2018. július 27. Szerző: Rózsa Misi
És, akkor ezen a hétvégén elérkezünk július utolsó verseny hétvégéjéhez a Kincsem Parkban. Kiváló versenyekre van ezen a héten is kilátás, komoly küzdelmekre lehet számítani, mindenkinek csak ajánlani tudjuk a csodálatos Park felkeresését.

 

ÜGETŐ

A nap I. futama a Cousine díj lesz. Az 5-ös Zsóka számára már nagyon érik egy siker. A 9-es Zara Mia itt pénzért indulhat. A 3-as Zelmira Fling nem rossz esély. A futam meglepetésének a 6-os Vegas-t mondjuk.

II. futam Nick Nolte hendikep I. rész. A 8-as Unikornis kifejezetten jó esélynek látszik ide. A 6-os Paradise Gielle jó versenyző. A 3-as Padova, itt akár nyerhetne is. A futam meglepetésének a 7-es Utrillo dAmour-t mondjuk.

III. futam Ügyvivő díj. A 7-es Zi-zi jó esélynek mondható. A 4-es Winonc SB tud olyat, amivel akár nyerhetne is itt. A 6-os Zóna pénzt szerezhet. A futam meglepetésének az 5-ös Vihar RG-t mondjuk.

IV. futam 2018. Évi Amatőr Kupa Hendikep VII. futama. A 2-es Oscar Wilde nagyon jó esélynek látszik. A 9-es Sunny ha nem hibázik akár nyerhet is. A 8-as Sensation jó formában van. A futam meglepetésének a 7-es Ruby Reeves-t mondjuk.

V. futam Normafa díj. A 2-es Up All Night itt akár duplázhatna is. A 3-as Victoria Top Secret megbízható versenyző. Az 5-ös Velocity pénzért mehet. A futam meglepetésének a 6-os Virna Lisi-t mondjuk.

VI. futam Grál-lovag díj. A 8-as Rocky HR ha állja a távot és nem hibázik, simán nyerhet. Az 1-es Villeneuve jó esélyt képviselhet itt. A 6-os Astrix Evo ha nem hibázik jó eredményt érhet el. A futam meglepetésének a 3-as Utódló-t mondjuk.

VII. futam Utalványozó hendikep. A 2-es Oklahoma Font könnyedén nyerheti ezt a futamot. A 4-es San Francisco jó esélyt képvisel. A 9-es VAQU Em. Q. hiba nélkül pénzért kell, hogy menjen. A futam meglepetésének A 8-as Újpesti lányt mondjuk.

VIII. futam Super Hanover díj. A 3-as Henrik Ibsen A.T. olyan ló, akire lehet mindig számítani. A 2-es Titán Ville Fazekassal komoly esélyes. A 6-os Timoteo itt is jó lehet. A futam meglepetésének a 7-es Unique Vil-t mondjuk.

IX. futam Nick Nolte hendikep II. rész. A 7-es Olmo Jet nem rossz sansz. A 4-es Machetta számára már érik, hogy jól kijöjjön a lépés. Az 1-es Uzsok, kihasználhatja kedvező beállítását. A futam meglepetésének az 5-ös Vitalia-t mondjuk.

GALOPP

A nap I. futama a Nyeretlenek versenye lesz. Az 1-es Dynamo a legjobb esélyt képviseli. A 6-os Miss Orchidea jó lehet. A 7-es Rajsamatazz elsőre eredményes lehet jó lovasával. A futam meglepetésének az 5-ös Medica-t mondjuk.

II. futam Városbíró díj. Az 1-es Duce nagy formában van, nálunk ő a favorit. A 3-as Fire For Goga itt sikeres lehet. A 2-es Power of Angel pénzért mehet. A futam meglepetésének a 6-os Welena-t mondjuk.

III. futam Mineral hendikep. A 3-as Dinamitrúd közeli jó esélynek látszik. Az 1-es Morita Menantie nagy súlya ellenére is figyelmet érdemel. A 6-os Gran Sassa odaérhet pénzes helyre. A futam meglepetésének a 4-es Chickawa-t mondjuk.

IV. futam Epsom díj. Az 1-es Capitaine Fregate nagy súlya ellenére is jó esélyt képviselhet. A 3-as Silent Blessing itt is jó lehet nagyon. A 4-es Mr Marbin dobogóra állhat. A futam meglepetésének az 5-ös Muffin-t mondjuk.

V. futam Baltazzi fivérek Emlékverseny hendikep. A 7-es Nocka nem rossz esély itt talán. A 4-es Poszáta meglepheti ezt a társulatot. Az 1-es Fileva kis szerencsével jó versenyt futhat. A futam meglepetésének a 9-es Niké-t mondjuk.

VI. futam Lomniczi Béla Emlékverseny hendikep. Az 1-es Radio Ga Ga itt nyerési eséllyel áll starthoz. A 6-os Mirtusz itt is eredményes lehet. A 3-as Ranavalona itt is pénzért mehet. A futam meglepetésének a 7-es Szingli-t mondjuk.

VII. futam Amatőrverseny hendikep. A 6-os Estike itt is sikeres lehet. A 9-es Mátrix jó versenyzővel, ki súllyal jól szerepelhet. A 3-as Allegro bármire képes lehet itt. A futam meglepetésének az 1-es Sorbone-t mondjuk.

VIII. futam Kisbér díj. Az 5-ös Rosenfire közeli jó esélyes. A 3-as Freddie Mercury-ra mindig lehet építeni. A 4-es Laurentius elcsíphet egy jobb helyezést. A futam meglepetésének az 1-es Bigfoot-ot mondjuk.

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

                      

Támogatók

Médiapartnerek

Kövess bennünket

Facebook