2021. december 7. - Ambrus

Lovi tippelde 27.

2018. július 20. Szerző: Rózsa Misi
A derbiket követően hosszabb szünet következett a lóversenyben. De most hétvégén, végre újra indul a mulatság, mindenkit vár a Kincsem Park.

 

ÜGETŐ

A nap I. futama a Nyeretlenek versenye lesz. A 8-as Vadóc Gitta itt elveszítheti nyeretlenségét. A 6-os Vezért egyre jobb lesz, itt is pénzért mehet. A 9-es Zizitop lényegesen jobb, mint amit eddig mutatott. A futam meglepetésének az 5-ös Zsofesz-t mondjuk.

II. futam Bizalmas díj. A 2-es Longines hatalmas formában van, itt is az egyik legjobb esély. A 3-as Hercules Flevo itt pénzért megy szerintünk. Az 1-es White Plains kedvező beállítással segített versenyző. A futam meglepetésének a 4-es Une Dame-t mondjuk.

III. futam Kőbánya SC Ökölvívó Szakosztály Díja HP Vörsas Kupa II. futama. A 4-es Ottey Boss közeli jó esélyt képvisel. A 7-es Nichelino Di Re nem esélytelen. A 8-as No Fear kezdővel is jót mehet. A futam meglepetésének az 5-ös Tequila Hus-t mondjuk.

IV. futam Tanonc díj. A 6-os Újszilvás nálunk meglepetésre a futam favoritja. A 9-es Vezuvián ha nem hibázik, akkor komolyan számítana. Az 5-ös Zuhatag K beérhet pénzes helyre. A futam meglepetésének a 8-as Ulrika M-et mondjuk.

V. futam Andal hendikep. A 7-es Tiara Boss nagyon-nagyot mehet itt. A 3-as Ördög Hegedűse az egyik legjobb képességű tagja ennek a társaságnak. A 4-es Tengelic komoly figyelmet érdemel. A futam meglepetésének a 9-es Magisztert mondjuk.

VI. futam Nemecsek díj. Az 1-es Zsenerőz kihasználhatja kedvező beállítását. A 3-as Violetta dobogóesély. Az 5-ös Victoria Top Secret itt főszerephez juthat. A futam meglepetésének a 2-es Zsozsoka-t mondjuk.

VII. futam 2018. évi Kincsem Park Kupa hendikep IV. futama. A 4-es Wrangel M stabilan hozza tudását, ide az elég lehet. A 3-as Kapitány elkaphat egy jó helyezést. A 10-es Repeta, nem esélytelen itt. A futam meglepetésének a 13-as Trendy Girl-t mondjuk.

VIII. futam Ceres díj. Az 5-ös Unreal Boss megoldhatja ezt a feladatot. Az 1-es Henrik Ibsen A.T mindig figyelmet érdemel. A 2-es Uránia RG itt sikert érhet el. A futam meglepetésének a 3-as Trencsén-t mondjuk.

IX. futam Gunnel Diadem hendikep. A 14- es San Francisco beállítása nem szerencsés, de ennek ellenére jó esély. A 12-es Bimbo De Chenu pénzért mehet. A 2-es Wonder Child kihasználhatja beállítását. A futam meglepetésének a 4-es Philadelphiát mondjuk.

GALOPP

A nap I. futama Kezdők gátversenye. A 2-es Dzsin itt javíthat. A 3-as Vanília nem rossz képességű versenyző. Az 1-es Cacholon itt jó lehet most. A futam meglepetésének a 4-es Narrátort mondjuk.

II. futam Nyeretlenek versenye. A 11-es Zoffinia nagyon jó lehet itt. A 12-es Holiday nem mondható esélytelennek. A 10-es Venice Queen gyengébbek között jobb lehet. A futam meglepetésének a 8-as La Mer-t mondjuk.

III. futam Nyeretlen Kétévesek versenye. A 6-os Morgenstern a legjobb esély itt. Az 1-es Allegro Assai jó lehet ebben a társaságban. Az 5-ös Mont Master bejöhet pénzes helyre. A futam meglepetésének a 7-es Santa Fe-t mondjuk.

IV. futam Papp István II Emlékverseny hendikep. Az 5-ös Mondóka minden futamban jó esélyt képvisel. A 6-os Adél stabil versenyző. Az 1-es Used To Be akár nyerhet is itt. A futam meglepetésének a 3-as Di Mo-t mondjuk.

V. futam Kifaludy Társaság hendikep. A 6-os Stormatic helytállhat itt. Az 1-es Sambo nem esélytelen. A 2-es Almarózsa, jó lovasával pénzért mehet. A futam meglepetésének a 3-as Moly Campa-t mondjuk.

VI. futam Németh Ferenc Emlékkupa III. futama hendikep. A 8-as Zita királyné, megszokott lovasával jó lehet. Az 1-es Sea Of Fire nagyon jó ló, rutintalan lovasa ellenére sem esélytelen. A 6-os Keszi itt szerephez juthat. A futam meglepetésének a 10-es Selyemkő-t mondjuk.

VII. futam Bérczy Károly Emlékverseny. A 6-os Bubi Pata az egyik legjobb esélyes. Az 1-es Eskandar meglephet nagy súlya ellenére mindenkit. A 3-as Robben Island esélyes versenyző. A futam meglepetésének a 9-ées Muffin-t mondjuk.

VIII. futam Tízek Társasága hendikep. A 4-es Nocka elég jó esély lehet. A 2-es Misty Dose bejöhet dobogóra. Az 1-es Méta itt nem látszik esélytelennek. A futam meglepetésének a 7-es Niké-t mondjuk.

IX. futam Őszi Kornél Emlékverseny hendikep. Az 1-es Morita Menantie itt a győzelemért küzdhet. A 2-es Omnia Gold nem rossz esély. A 7-es Night for Overdose meglephet mindenkit. A futam meglepetésének az 5-.ös Mansois-t mondjuk.

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

                      

Támogatók

Médiapartnerek

Kövess bennünket

Facebook