2021. december 7. - Ambrus

Lovi tippelde 25.

2018. június 22. Szerző: Rózsa Misi
A labdarúgó világbajnokság ellenére sem áll meg az élet a Kincsem Parkban. Most hétvégén is izgalmasnak ígérkező, jó versenyek várják majd az érdeklődőket. Akiket a Vb is érdekli, azoknak lesz rá lehetősége arra is, hogy a helyszínen szurkoljon kedvenc csapatának.

 

ÜGETŐ

A nap I. futama a Friderika díj lesz. A 4-es Vanderle ebben a társaságban már akár a győzelmet is megszerezheti. A 8-as Vezuvián a győzelemért küzdhet szintén. Az 1-es Virna Lisi kihasználhatja kedvező beállítását. A futam meglepetésének a 3-as Vanádium Boy-t mondjuk.

II. futam Fatia Negra díj. A 6-os Zizitop ebben a mezőnyben figyelmet érdemel. A 12-es Winner Boy, hátránya ellenére is számításba kell, hogy jöjjön. A 9-es Winnetou itt akár már pénzért mehet. A futam meglepetésének a 8-as Zero Spiel-t mondjuk.

III. futam Kádor díj. Ha nem hibázik, akkor itt a 2-es Zeal Di Girifalco verhetetlennek látszik. A 4-es Rocky HR az, aki közel azonos képességekkel bír és igen jó esély ezért. A 3-as Bonjour Evo figyelmet érdemel. A futam meglepetésének a 7-es Asterix Evo-t mondjuk.

IV. futam Inarchi díj. A 7-es Zikka BD közeli esélyes. A 6-os Lingot AT itt eredményes lehet. A 2-es Zimme Zoom egyre jobb. A futam meglepetésének a 4-áes Winoc SB-t mondjuk.

V. futam Amatőrverseny hendikep. A 4-es Prometheus itt jó lehet. A 7-es Overnight beállítása nem ideális, de ettől függetlenül esélyes. Az 1-es Oscar Wilde ebben a társaságban pénzért mehet. A futam meglepetésének a 2-es Louvre-t mondjuk.

VI. futam Gázsi hendikep. A 4-es Usain itt is sikeres lehet. A 6-os Wonderchild komoly esélyt képvisel. A 9-es Ujgur Kisasszony itt is pénzért mehet. A futam meglepetésének a 3-as Unikornist mondjuk.

VII. futam Jungfrau díj. Az 5-ös Unreal Boss itt komoly esélyt képvisel. A 4-es Szilvás ebben a társaságban is remekelhet. A 6-os Kings Call nem esélytelen. A futam meglepetésének a 2-es Utódló-t mondjuk.

VIII. futam Flórián hendikep. A 3-as Oklahoma Font nagyon jó esély lehet. A 9-es Temass itt pénzért kell, hogy menjen. A 14-es Rocket Boy dobogóesély. A futam meglepetésének a 12-es Vamos Kemp-et mondjuk.

GALOPP

A nap I. futama a Bogárzói hendikep lesz. A 9-es Larion itt akár nyerhetne is. A 3-as Cartus mehet nagyot is ebben a mezőnyben. Az 1-es Papírsárkány nagy súlya ellenére is figyelmet érdemel. A futam meglepetésének a 4-es Regölő-t mondjuk.

II. futam Nyeretlenek versenye. A 7-es Mr.Paco itt jó esély lehet. A 13-as Tűzgalamb, meglepheti a mezőnyt. A 4-es Keszi stabilan hozza formáját. A futam meglepetésének a 12-es Tangra-t mondjuk.

III. futam Lovasutánpótlás Kupa III. futama hendikep. A 4-e Dynamite jó esélyt képvisel. A 8-as Mátrix itt is pénzért mehet. A 7-es Zita királyné felérhet a dobogóra. A futam meglepetésének a 6-os Wardat-ot mondjuk.

IV. futam Csákói hendikep. Az 1-es Dinamitrúd, nagy súlya ellenére is jó esély. Az 5-ös Cifrandi duplázhat. A 3-as Greeanpeace nem rossz esélyes. A futam meglepetésének a 2-es Chickawa-t mondjuk.

V. futam Orosházi díj. A 3-as Capitaine Fregate nálunk az egyik legjobb esély. Az 1-es Zwegat itt is sikeres lehet. A 8-as Szerencse lovag kihasználhatja jó beállítását. A futam meglepetésének az 5-ös Please Be True-t mondjuk.

VI. futam Geist Gáspár Emlékverseny. A 2-es Sunnykid az egyik legjobb esély itt. A 6-os Lady Kate komoly figyelmet érdemel. A 9-es Unique Pilot nem rossz sansz. A futam meglepetésének a 1-es Oxford Thespian-t mondjuk.

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

                      

Támogatók

Médiapartnerek

Kövess bennünket

Facebook