2021. december 3. - Ferenc, Olívia

Lovi tippelde 22.

2018. június 1. Szerző: Rózsa Misi
Kicsit azt mondják hűvösebb lesz végre a hétvége kicsit, így ismét remek programot kínál minden érdeklődőnek, kicsiknek és nagyok egyaránt a Kincsem Park.

 

ÜGETŐ

A nap I. futama a Diktátor díj lesz. Az 1-es Victoria Top Secret most vizsgázhat távbírásból. A 3-as Velocity ezen a távon az egyik legjobb esély. A 2-es Velence R eredményes szereplése nem lenne meglepetés. A futam meglepetésének a 6-os Zenit Charm-et mondjuk.

II. futam Nyeretlenek versenye. A 3-as Wyoming River itt elveszítheti nyeretlenségét .A 8-as Vezér egyre jobb. A 6-os Vadóc Gitta dobogó esélyes. A futam meglepetésének a 2-es Rock and Roll-t mondjuk.

III. futam Amatőrverseny hendikep. A 7-es Szacharin átlagformájával is nagyon jó esély. AZ 5-ös Temass új hajtójával is sikeres lehet. A 2-es Under World itt dobogóra állhat. A futam meglepetésének a 6-os Dabano AS-t mondjuk.

IV. futam Guernica díj. Az 1-es Vola Gatto jó formában van, starthelye is segíti. A 3-as Ultimate Ugri nem esélytelen. A 8-as Vesna bármikor bejöhet előre. A futam meglepetésének a 7-es Zabrinát mondjuk.

V.futam Orbán hendikep. A 10-es VAQU Em Q hátulról is esélyes lehet. A 7-es Nichelino Di RE meglepetés okozhat. Az 1-es Bebops Cassandra az élről veszélyes lehet. A futam meglepetésének a 6-os Olmo Jet-et mondjuk.

VI. futam Utas díj. A 8-as Zizzenő nagyon elmehet. A 4-es Zi-zi érdekeset futhat itt. A 6-os Wrangel M elmehet vezetni. A futam meglepetésének a 11-es Ziccer-t mondjuk.

VII. futam Jeans Lady hendikep. Az 5-ös Ördög Hegedűse itt végre nyerhetne. Az 1-es Öttusázó stabilan hozza, amit tud. A 7-es Sóvirág közeli sansz. A futam meglepetésének a 6-os Ügető Star-t mondjuk.

VIII. futam Iviza Sun díj. Az 1-es Szilvás ebből a beállításból simán nyerhet. A 10-es Urzulina, folytathatja nyerő sorozatát. A 6-os Uránia RG nem esélytelen. A futam meglepetésének az 5-ös Übü Királyt mondjuk.

GALOPP

A nap I. futama a Nyeretlenek Gátversenye lesz. A 2-es Dzsin a legnagyobb favorit nálunk. Az 1-es Radio Ga Ga jó lehet. Az 5-ös Ballada dobogóra állhat. A futam meglepetésének a 4-es Vaníliát mondjuk.

II. futam Culloden hendikep. A 2-es Seal of Fire nem rossz esély itt. A 4-es Molly Campa megszaladhat. Kedvelt lovasával az 1-es Almarózsa sem esélytelen. A futam meglepetésének a 8-as Einskönigin-t mondjuk.

III. futam Nyeretlen Kétévesek versenye. A 2-es Enigma jó lehet ebben a rulett futamban. Az 5-ös Zorro a másik tippeltünk. A 3-as Holly Boomot mondjuk harmadiknak. A futam meglepetésének a 7-es Fifikást gyanítjuk.

IV. futam Bárdosi György Emlékverseny hendikep. A kiváló 1-es Rolex Boy, folytathatja siker sorozatát. A 2-s Babilonia közeli esély. A 3-as Woodoo Mater felveheti az erősebbekkel a versenyt. A futam meglepetésének, a 4-es Ranavalona-t mondjuk.

V. futam Erzsébet királyné díj. Az 1-es Eltham nagyon jó esély. A 2-es Liberty Love meglepheti. A 4-es Bubi Pata egyre jobb. A futam meglepetésének a 9-es Muffin-t mondjuk.

VI. futam Culloden hendikep II. rész. Az 1-es Misty Dose nagy súlya ellenére is esély. Az 5-ös Sármány meglephet mindenkit. A 8-as Nocka nem rossz esély. A futam meglepetésének a 2-es Pearl Oyster-t mondjuk.

VII. futam Villám díj. Az 1-es Duce a legjobb esély. A 2-es Power of Angel nagyot mehet ebben a társaságban. A 4-es Pikk-Dáma jó esély. A futam meglepetésének az 5-ös la Liberte-t mondjuk.

VIII. futam Alagi díj. A 4-es Esti fény közeli esélyes. A 13-as Nirwana meglephet kis súlyával mindenkit. A 10-es Unfug itt is sikeres lehet. A futam meglepetésének a 8-as Smiling-ot mondjuk.

IX. futam Dunakeszi hendikep. Az 1-es Faster Now itt is nyerhet. A 7-es Futurist Fashion nem rossz esély. A 6-os Narrátor dobogó esélyes. A futam meglepetésének a 2-es Welane-t mondjuk.

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

                      

Támogatók

Médiapartnerek

Kövess bennünket

Facebook