2021. december 6. - Miklós

Lovi tippelde 20.

2018. május 18. Szerző: Rózsa Misi
Kicsit borongósabb időt jeleznek az időjósok a hétvégére. De ettől függetlenül kiváló program lesz kilátogatni a Kincsem Parkba, mert igen izgalmas és jelentős versenyek lesznek szombaton és vasárnap is.

 

ÜGETŐ

A nap I. futama az Erliana hendikep lesz. A 3-as Utrillo dAmour kihasználhatja előnyét ezen a távon. A 7-es Pálinka itt is küzdelembe érhet. A 11-es Velocity nem esélytelen hátránya ellenére sem. A futam meglepetésének az 5-ös Velence R-t mondjuk.

II. futam Zuboly díj. A 14-es Winnetou ha nem hibázik meglepheti ezt a társaságot. A 7-es Zeta Jonest idomár hajtója ajánlja. A 2-es Wasserfall itt se esélytelen. A futam meglepetésének a 6-os Zelmira Fling-et mondjuk.

III. futam Valley Guardian díj. A 4-es Zlatan Liw javíthatja múltkori hibáját. A 2-es Vadóc Gitta közeli esélynek mondható. A 7-es Zimme Zoom akár duplázhatna is. A futam meglepetésének az 5-ös Ziccer-t mondjuk.

IV. futam Zsigmond díj. Az 5-ös Longines a legjobb sansza a mezőnynek. A 4-es Zeal Di Girifalco komoly ellenfele lehet. Az 1-es Ultimate Force kihasználhatja kedvező beállítását. A futam meglepetésének a 2-es Very Nice Photo-t mondjuk.

V. futam Kali díj. A 4-es Villám Ville duplázhat. A 6-os Uzsorásnő közeli esély. Az 1-es Trencsén itt is nagyon jó lehet. A futam meglepetésének az 5-ös Veronica Fling-et mondjuk.

VI. futam 2018. évi Amatőr Kupa hendikep V. futama. A 8-as Trendy Girl közeli esélynek látszik. A 9-es Oscar Wilde jó esély. A 11-es Vanádium Boy meglepetést okozhat. A futam meglepetésének a 4-es Una Noche Mas-t mondjuk.

VII. futam Williams díj. Az 1-es Titán Ville bevezethet. A 4-es Time To Say Goodbye itt győzelemért küzdhet. A 3-as Speedy Bot jó sansznak mondható. A futam meglepetésének az 5-ös Vital RG-t mondjuk.

VIII. futam Fokos hendikep. A 4-es Rosamundi nagyot mehet itt. A 2-es Ördög Hegedűse közeli esély. A 12-es Utódló hátulról is felérhet előre. A futam meglepetésének a 11-es Temass-t mondjuk.

GALOPP

A nap I. futama a Imremajori hendikep lesz. Az 5-ös Nocka nem rossz esély itt. A 6-ps Ridik talán dobogóra állhat. Az 1-es Bizottság itt javíthat. A futam meglepetésének a 2-es Sámánkő-vet mondjuk.

II. futam Nyeretlenek versenye. Az 1-es Chamsin Street nem esélytelen nagy súlya mellett sem. A 8-as Graffiti nagyot mehet ebben a társaságban. Az 5-ös Runbezy pénzért mehet. A futam meglepetésének a 6-os Stanford-ot mondjuk.

III. futam Nagykunsági hendikep. A 2-es Survivor jót mehet ebben a közegben. Az 5-ös Szingli, megoldhatja ezt a feladatot. A 7-es Summer Story közel végezhet. A futam meglepetésének a 6-os Molly Campa-t mondjuk.

IV. futam Nyeretlenek versenye II. rész. A 3-as Capitain Angrypants nem rossz esély. A 4-es Dynamite rutinos versenyző. A 11-es Thai Night közel végezhet. A futam meglepetésének az 5-ös Financial Crime-t mondjuk.

V. futam Lovasutánpótlás Kupa II. Futama hendikep. A 3-as Misty Dose nem esélytelen. A 2-es Illendő oda érhet. A 7-es Zita Királyné itt jót futhat. A futam meglepetésének a 4-es Mátrix-ot mondjuk.

VI. futam Szenttamási díj. Az 1-es Wizzardes nagy súlya ellenére is a legjobb esély. A 3-as Sky Driver itt főszereplő lehet. Az 5-ös Please Be True pénzért futhat. A futam meglepetésének a 2-es Speedtest-et mondjuk.

VII. futam Aréna díj. Az 5-ös Faster Now itt is az egyik főszereplő lehet. A 6-os Nancho nem rossz esélyes. A 3-as la Primera itt is küzdelembe várható. A futam meglepetésének a 2-es Nostra Balerina-t mondjuk.

VIII. futam Törökszentmiklósi díj.A 2-es Rebellis az egyik legjobb esély. Az 1-es Pokolfajzat itt újra nyerhet is. A 3-as Bubi Pata nagyon jó versenyző. A futam meglepetésének a 8-as Wildvogelt mondjuk.

IX. futam Pünkösdi hendikep. A 2-es Chacolon bevezethet. Az 1-es Morita Menantie akár duplázhat is. A 3-as Welena közeli esélyes. A futam meglepetésének a 7-es Futurist Fashion-t mondjuk.

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

                      

Támogatók

Médiapartnerek

Kövess bennünket

Facebook