2021. december 7. - Ambrus

Lovi tippelde 19.

2018. május 11. Szerző: Rózsa Misi
Nincs mese, itt a nyár a nyakunkon. A szép meleg időben remek program ezen a hétvégén is kilátogatni családilag a Kincsem Parkba, ahol kicsik és nagyok egyaránt megtalálhatják idilli környezetben maguk számára a szórakozást. És persze izgalmas lóverseny futamok is várják az érdeklődőket.

 

ÜGETŐ

A nap I. futama a Nyeretlenek Versenye I. rész lesz. Az 5-ös Rock and Roll ebben a társaságban elveszítheti nyeretlenségét. A 6-os Winnetou ha nem hibázik komoly figyelmet érdemel. A 7-es Zizzenő dobogó esély. A futam meglepetésének a 2-es Zeta Jones-t mondjuk.

II. futam Diadal díj. A 8-as White Lady folytathatja siker szériáját. A 4-es Valentino itt is nagyot mehet. A 6-os Victoria Top Secret megbízható stabil versenyző. A futam meglepetésének a 3-as Willemijn SB-t mondjuk.

III. futam Vitán Domokos Emlékverseny hendikep - Vörsas Kupa I. futama. A 7-es Primusz jó lehet a kiegyenlített mezőny ellenére is. A 3-as Ujgur Kisasszony megbízható stabil ló. A 8.-as Unique Boy ott lehet a végén. A futam meglepetésének a 11-es Ottey Boss-t mondjuk.

IV. futam Regedal hendikep. A 8-as Ördög Hegedűse hátránya ellenére komoly esély. A 4-es Unipressz idomárjával meglepetést okozhat. A 7-es Újpesti Lány nem esélytelen. A futam meglepetésének a 2-es Magiszter-t mondjuk.

V. futam Nyeretlenek versenye II. rész. Az 1-es Wyoming River itt elveszítheti nyeretlenségét. A 3-as Uzorka M jó versenyt futhat. A 7-es Vihar RG ott lehet. A futam meglepetésének az 5-ös Zozo Bigi-t mondjuk.

VI. futam Tatai díj. A 7-es Világszépe hátránya ellenére is akár győzhet itt. Az 5-ös Zsiványka komoly esélyes. A 2-es vezér kihasználhatja előnyét. A futam meglepetésének a 3-as Lingot AT-t mondjuk.

VII. futam Komornyik díj. A 7-es Uzsorásnő itt nyerhet kis szerencsével. A 6-os Unreal Boss stabilan hozza, amit tud. A 3-as Sultana Jet lassan formába lendül. A futam meglepetésének a 4-es Salihamidzic-et mondjuk.

VIII. futam 2018. évi Kincsem Park Kupa Hendikep II. futama. A 2-es Útonálló ha nem hibázik, akár nyerhet is itt. Az 5-ös Repeta közeli jó esély. Az 1-es Kapitány kihasználhatja kedvező beállítását. A futam meglepetésének a 9-es Poétát mondjuk.

IX. futam Barbarossa díj. A 8-as Rocky HR a legjobb esélyese a futamnak. Az 5-ös Tiara Boss nem esélytelen versenyző. A 6-os Disney HR mindig figyelmet érdemel. A futam meglepetésének a 2-es Villeneuve-t mondjuk.

GALOPP

A nap I. futama a Nyeretlenek Versenye lesz. Az 1-es Estike itt elveszítheti nyeretlenségét. A 2-es Lujza jó esélye a futamnak. A 4-es Keszi dobogóra állhat. A futam meglepetésének a 6-os Sugallat-ot mondjuk.

II. futam Árpádhalmi hendikep. A 4-es Voodoo Master sikeres lehet. Az 5-ös Gregoire közeli sansz. Az 1-es Panama nagy súlya mellett is figyelmet érdemel. A futam meglepetésének a 6-os Babylon Glory-t mondjuk.

III. futam Kardoskuti hendikep. A 3-as Navajo duplázhat. A 4-es Mirtusz közeli esély. A 9-es Miss Marple itt is dobogóra állhat. A futam meglepetésének a 8-as Békeidőt mondjuk.

IV. futam Eleki díj. Az 1-es Capitaine  Fregate itt is nyerhet. A 2-es Pokolfajzat kemény ellenfele lehet. A 4-es Silent Blessing közeli esély. A futam meglepetésének az 5-ös Eva Gore-t mondjuk.

V. futam Májusi hendikep. Az 1-es Muffin nagy súlya ellenére is esélyes. Az 5-ös Dark Demon jó esélyt képvisel. A 6.-os Roko Sivi Soko dobogóra állhat. A futam meglepetésének a 3-as Used To Be-t mondjuk.

VI. futam Székkutasi hendikep. Az 1-es Meriva nagy súlya ellenére is a legjobb sansz. A 4-es Tie Em Up Tel itt sikeres lehet. A 2-es Bourges nem esélytelen. A futam meglepetésének a 3-as Speedtest-et mondjuk.

VII. futam Tompaháti hendikep. A 2-es Booxa jó lehet itt. A 9-es Sármány beérhet. A 3-as Bizottság talán pénzért mehet. A futam meglepetésének az 5-ös Zita Királynét mondjuk.

VIII. futam Derekegyházi hendikep. A 2-es Bírónő jó lehet ide. A 3-as Narrátor komoly sansznak számít. A 4-es Cirfandli itt is dobogóra állhat szokása szerint. A futam meglepetésének a 7-es Mac Jail-t mondjuk.

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

                      

Támogatók

Médiapartnerek

Kövess bennünket

Facebook