2021. december 7. - Ambrus

Lovi tippelde 17.

2018. április 27. Szerző: Rózsa Misi
Április utolsó hétvégéjén is természetesen ügető és galopp versenyekkel várja a Kincsem Park a kilátogató vendégeket. Most is remek hétvégi programnak ígérkezik a pálya felkeresése.

 

ÜGETŐ

A nap I. futama a Nyeretlenek versenye lesz. A 8-as Vihar RG folyamatosan ott van a győzelem küszöbén. Talán most sikerül átlépnie azt a küszöböt. Az 5-ös Mellby Eclair jó esélynek látszik. A 2-es Wyoming River jó lehet ebben a társaságban. A futam meglepetésének az 1-es Vanderle-t mondjuk.

II. futam Amatőrverseny hendikep. A 8-as Undercover nem esélytelen itt. Az 5-ös Nubia itt is pénzért mehet. A 6-os King Stone eredményes lehet. A futam meglepetésének a 10-es Sunny-t mondjuk.

III. futam Nápoly díj. A 4-es Vadóc Gitta itt nagyot mehet. A 8-as Zozo Bigi javulhat. A 9-es Villám RG hiba nélkül könnyen nyerhetne akár. A futam meglepetésének a 3-as Vinifera M-et mondjuk.

IV. futam 2018. évi Segédhajtó Kupa Díj II. futama. A 4-es Virna Lisi közeli esélynek mondható. A 2-es Varannó általában küzdelemben van. Az 1-es Uzonka M kihasználhatja kedvező beállítását. A futam meglepetésének a 6-os Ultimate Ugri-t mondjuk.

V. futam Houston hendikep. A 12-es Szilvás nem rossz esély hosszúra sem. Az 1-es Pozsony jó beállításából nagy esélyes. A 8-as Rocket Boy ha állja a távot, jó esélyes. A futam meglepetésének a 9-es Overnigh-ot mondjuk.

VI. futam Goffy Sun díj. A 7-es Rocky HR itt is a legjobb esélynek mondható. A 2-es Ultimate Force behúzhatja a versenyt. A 4-es Kelvin A.T. pénzért mehet. A futam meglepetésének a 3-as Hercules Flevo-t mondjuk.

VII. futam Grand díj. Az 1-es Sultana Jet kihasználhatja jó beállítását. A 2-es Oldtimer Diamant közeli esélynek látszik. A 4-es Rosamundi hiba nélkül a legjobb lehet. A futam meglepetésének a 10-es Urán Lady-t mondjuk.

VIII. futam Hamburg hendikep. A 2-es Primusz nem rossz esély itt. A 8-as Wonderchild közel végezhet. A 11-es Újpesti lány itt jó lehet nagyon. A futam meglepetésének a 10-es Unipressz-t mondjuk.

GALOPP

A nap I. futama a Nyeretlenek versenye lesz. A 3-as American Dreaming közeli jó esély itt. A 7-es Mansois elveszítheti nyeretlenségét. A 10-es Amfi meglepheti a társaságot. A futam meglepetésének a 6-os Cirfandli-t mondjuk.

II. futam Szépalmapusztai hendikep. Az 1-es Bírónő nagy súlya mellett is duplázhat. A 4-es Suttogó nem rossz esély. A 6-os Pink rövidebbre jobb lehet. A futam meglepetésének a 2-es Morita Menantie-t mondjuk.

III. futam Nyeretlenek versenye. Az 1-es Vegaia nagy súlya ellenére is figyelmet érdemel. A 4-es Dynamite nem esélytelen itt. A 9-es Runbezy ott lehet a végén. A futam meglepetésének az 5-ös Mini Morris-t mondjuk.

IV. futam Amatőrverseny hendikep. A 3-as Bizottság jó lovasával komoly esély. Az 1-es Sarkcsillag ellen csak rutintalan lovasa szól. Az 5-ös Ridik pénzért futhat. A futam meglepetésének a 4-es Sámánkő-t mondjuk.

V. futam Zírci díj. A 4-es Ballada a legjobb esélynek látszik. A 2-es Sambo itt is pénzért indul. Az 5-ös Casino Royal itt duplázhat is akár. A futam meglepetésének a 3-as Voodoo Master-t mondjuk.

VI. futam Doctor Timotej hendikep. A 2-es Bistry jelentős súlyával is jó esély. A 4-es Estike itt meglepetést okozhat. Az 5-ös Lujza nem esélytelen. A futam meglepetésének a 7-es Taco Boy-t mondjuk.

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

                      

Támogatók

Médiapartnerek

Kövess bennünket

Facebook