2021. december 3. - Ferenc, Olívia

Lovi tippelde 1.

2018. január 26. Szerző: Rózsa Misi
És végre hétvégén újra indul a Kincsem Parkban az új év új lóverseny szezonja. Természetesen egyenlőre még csak az ügetőink kezdik meg a versenyzést, a galopp telivérei, majd csak tavasszal kezdik meg a szezonjukat.

 

A nap I. futama a Megnyitó Verseny díj lesz. A 7-es Longines a futam legjobb favoritja. Az 5-ös Vitya, nem esélytelen. Az 1-es számú Victoria Top Secret kihasználhatja kedvező beállítását. A futam meglepetésének a 3-as Ultimate Force-t mondjuk.

II. futam Hidalgó díj. A 3-as Usain Bolt nem esélytelen versenyző itt. Ha a 7-es Vertigo Vioxx nem hibázik, akár nyerhetne is. A 4-es Uzorka M pénzért futhat. A futam meglepetésének a 2-es Ultimate Ugri-t mondjuk.

III. futam 2018. évi Amatőr Kupa Hendikep I. futama. A 4-es Tücsök itt eredményes lehet. Az 5-ös Rubino TIM jó versenyt futva sikeres lehet. A 6-os Sholty Geri, elsőre már pénzért mehet. A futam meglepetésének a 3-as Jackson Juniort mondjuk.

IV. futam Nyeretlenek versenye. A 4-es Világfi egyre jobb formákat tud mutatni. A 3-as Zoja közel végezhet. A 6-os Zozo Bigi hiba nélkül akár a győzelmet is megszerezheti. A futam meglepetésének a 7-es Vadonc SB-t mondjuk.

V. futam Évnyitó Díj. A 2-es Rafael Bit az egyik legjobb esély itt. Az 1-es Samuel Becket AT kihasználhatja kedvező starthelyét. A 3-as Urzulina jó esélynek látszik. A futam meglepetésének a 4-es Timoko R.L-t mondjuk.

VI. futam Daniela hendikep. A 9-es Orient Boy jó esély lehet itt. A 11-es Tiko Time, ha nem hibázik, nagyon nagyot mehet. A 3-as Svédbarát év elején jó szokott lenni. A futam meglepetésének az 1-es Kapitányt mondjuk.

VII. futam 2018. Évi Kincsem Park Kupa Díj I. futama. A 6-os Disney HR itt komoly sansznak mondható. Az 1-es Prodigy Gasti elől ragadhat. Az 5-ös Trendy Girl itt pénzt érhet. A futam meglepetésének a 2-es Rigolettot mondjuk.

VIII. futam Kézműves hendikep. A 8-as Kelvin AT nagy formában zárta az évet, folytathatja idén is sorozatát. Az 5-ös Tengelic figyelmet érdemel. A 2-es Raffaella SM itt eredményes lehet idomárjával. A futam meglepetésének a 4-es Serafina Kettit mondjuk.

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

                      

Támogatók

Médiapartnerek

Kövess bennünket

Facebook