2021. december 3. - Ferenc, Olívia

Lóverseny az éjszakában 4.

2018. szeptember 7. Szerző: Rózsa Misi
Ezen a hétvégén pénteken ismét lóverseny várja az éjszakában a Kincsem Parkba kilátogatókat. Ügető versenyek és agárversenyek lesznek az étlapján a kínálatnak. Indul a F.E.G.A.T férfi amatőr Eb magyarországi futam sorozata is.

 

A nap I. ügető versenye a Nyeretlenek versenye lesz. Az 1-es Zsiványka már nagyon megérett egy gőzelemre. A 6-os Vihar RG közeli sansznak látszik. A 8-as Wyoming River általában közel végez. A futam meglepetésének a 3-as Datcha Turgot-ot mondjuk.

II. futam F.E.G.A.T férfi amatőr Eb I. futama. A 13-as White Pains most gyengébbek közé került. A 3-as Bebops Cassandra közeli esélynek mondható. Az 1-es Sensation kihasználhatja kedvezőbb beállítását. A futam meglepetésének a 8-as Tiko Time-ot mondjuk.

III. futam F.E.G.A.T férfi amatőr Eb II. futama. A 12-es Vakarcs RG beállítása nem ideális, de tudása alapján jó esély. Az 1-es Shes Vivienne itt már főszerepet játszhat. A 10-es Tengelic stabilan teljesít. A futam meglepetésének a 9-es Poétát mondjuk.

AGÁR VERSENY

A nap I. futama Food Truc Sprint díj lesz. Az 5-ös Azraq jó esély. A 2-es Eagle erős versenyző. Az 1-es Hunter Storm dobogóesély. A futam meglepetésének a 6-os Max-ot mondjuk.

II. futam Food Truck Sprint díj II. futama. Az 5-ös Coming Soon itt már nyerhetne is. A 2-es Chili nagyot mehet ebben a társaságban. A 4-es Dixi pénzért mehet. A futam meglepetésének a 6-os Black betty-t mondjuk.

III. futam Lyreen Mover díj. A 2-es Deadshot nagyon jó formában van. A 6-os Booksy itt a győzelemért csatázik. Az 1-es Cody itt is szerephez juthat. A futam meglepetésének a 33-as Dynamo-t mondjuk.

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

                      

Támogatók

Médiapartnerek

Kövess bennünket

Facebook