2021. december 3. - Ferenc, Olívia

Lovi tippelde 9.

2018. március 2. Szerző: Rózsa Misi
Az időjárás még ezen a hétvégén se lesz igazán kegyes a lóversenyzéshez, annak ellenére sem, hogy hivatalosan már tavaszba fordultunk. Ennek ellenére is érdemes lesz kilátogatni a Kincsem Parkba, mert nagyon jó versenyekre van kilátás.

 

A nap I. futama a Lézer díj lesz. Az 5-ös Vitya hatalmas favoritnak látszik ebben a mezőnyben. A 6-os Urzulina itt megint pénzért futhat. A 2-es Unigena Sun ha nem hibázik végre, akkor jó esély. A futam meglepetésének a 3-as Titus Liviust mondjuk.

II. futam Gesztus hendikep. A 2-es Trónörökös talán a legjobb esély. Az 1-es Onze de Mayo idomárjával nagyot mehet. Az 5-ös Gigant Wings itt eredményes lehet. A futam meglepetésének a 3-as Magic Bucks-ot mondjuk.

III. futam Nyeretlenek versenye. Az 1-es Willemijn SB kihasználhatja kedvező beállítását. A 4-es Ziccer idomárjával a győzelemért küzdhet. Az 5-ös Útonálló itt talán sikert érhet el. A futam meglepetésének a 7-es Zozo Bigi-t mondjuk.

IV. futam Cédrus díj. Az 5-ös Vezuvián sikert érhet el. A 6-os Virna Lisi hátránya ellenére sem esélytelen. A 4-es Valentino tud olyat, amivel nehéz lenne megverni. A futam meglepetésének a 3-as Varannó-t mondjuk.

V. futam Bűvész hendikep. Az 1-es Topmodell előröl, nagyon elszaladhat.  A 4-es Sholty Csabi, nem rossz esély idomárjával. A 7-es Orient Boy számára kedvező lehet ez a mezőny. A futam meglepetésének a 3-as Kapitányt mondjuk.

VI. futam Wind Scot díj. A 2-es Insa már elsőre nagyon jó lehet. A 4-es Salihamidzic itt se esélytelen. A 3-as Samuel Becket AT dobogóra esélyes. A futam meglepetésének az 5-ös Bimbo de Chenu-t mondjuk.

VII. futam Dolgos hendikep. A 9-es Oklahoma Font, nagy hátránya ellenére is komoly figyelmet érdemel. A 4-es Zabrina nem esélytelen itt. A 7-es Raffaella SM odaérhet. A futam meglepetésének a 3-as Paradise Gielle-t mondjuk.

 

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

                      

Támogatók

Médiapartnerek

Kövess bennünket

Facebook